DUTCH'N DECENT

Gastvrijheid in Kleding

/Wij zijn DUTCH'N DECENT

Kleding voor de gastvrije sector in de breedste zin van het woord.
Waarom bedrijfskleding Den Haag?

Wie zijn wij
Wij zijn een stel kledinggekken met een passie voor horeca.


Horeca en kleding draaien allebei op passie, het is een lifestyle. Het is dan ook niet zo gek dat ons team of heeft gewerkt in de horeca of altijd bezig is met koken of gasten naar hun zin te maken. Door deze ervaring weten wij wat er speelt en wat voor behoefte u als professional heeft.

Bedrijfskleding DUTCH'N DECENT

Wat doen wijWij zorgen voor een passende kleding oplossing voor uw horecaonderneming.


Dit doen wij door voor uw bedrijf en haar mensen het juiste kledingconcept te bedenken.

Of het nu om een hotel, restaurant, disco, bar of cateraar gaat, iedereen heeft zo zijn specifieke wensen. Design, voorraad, snelle leveringen, budget verantwoord, exclusief wij hebben voor iedereen de juiste outfit.

Horeca Den Haag

Voor wie
Kleding voor de gastvrije sector in de breedste zin van het woord.


Werken in de horeca is een manier van leven, een passie die niet voor iedereen is weggelegd. Constant ervoor zorgen dat gasten het naar hun zin hebben is een vorm van topsport.

Om top te presteren heb je dan ook het juiste materiaal nodig. Niet alleen de kurkentrekker om de wijn te openen of het koksmes om de groente in brunoisse te snijden maar ook de juiste kleding.

ons portfolio

Een aantal van onze super gave klanten!

HORECA IS VOOR ONS

Dynamisch, internationaal en multidisciplinair waardoor geen dag hetzelfde is.


Op ieder vakgebied staat in de horeca de mens centraal en kan een medewerker nog steeds het verschil maken. Probleemoplossend vermogen, passie en creativiteit kunnen dan ook volop worden aangesproken. Medewerkers krijgen veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid, ze houden van hun vak, de belevenis en de mensen die erin werken. Een baan in de horeca is geen werk maar een life style.

Het horecalandschap in Nederland is erg divers; snackbars, fastfood, bars, nachtclubs, congreslocaties, restaurants, de pizzakoerier, pensions en hotels het valt allemaal onder horeca. Al deze bedrijven zijn ook om in te werken verschillend.

Werktijden, gewenste opleidingsniveaus, benodigde vaardigheden en natuurlijk de kleding per discipline. Iedereen heeft voor zijn of haar vakgebied andere wensen en eisen.

In de horeca spreken we over gasten en niet over klanten, alles draait ook om de gast. Dit geldt voor de medewerkers die direct in contact staan, zoals de bediening, maar zeker ook voor de ondersteunende afdelingen die geen, of minder direct contact hebben. Bijvoorbeeld de keuken, de schoonmaak en de kantoormedewerkers .

Volgens de statistieken zal een gast met een slechte ervaring in de horeca dit aan minstens acht mensen doorvertellen en internetsites waarop gasten ervaringen met elkaar delen worden steeds vaker geraadpleegd. Een tevreden gast is daarom van het allergrootste belang voor het voortbestaan van het bedrijf. Wordt er goed gezorgd voor het personeel dan straalt dit uit op de gast waardoor die zich automatisch nog meer thuis voelt.

Iedere gast heeft verschillende verwachtingen en behoeftes. Bovendien kunnen behoeftes en verwachtingen van een gast van uur tot uur veranderen. Om de gast tevreden te stellen is het daarom belangrijk dat de medewerkers gastgericht zijn. Dit betekent een goed inlevingsgevoel, flexibel, mensenkennis, kunnen luisteren, kunnen communiceren en het leuk vinden om iets voor andere mensen te kunnen betekenen. Echt een vak!Horeca Den Haag

Het Teamwerk

Een horeca bedrijf bestaat uit verschillende afdelingen die elkaar allemaal nodig hebben om de gast tevreden te stellen.

Het kunnen functioneren in een team, samenwerken met collega's, meedenken met collega's en het teambelang voor je eigen belang kunnen plaatsen zijn dan ook essentieel voor elke horeca topper.

Team DUTCH

Jouw kleding is "powered by"
Corne Baldwin

Corne Baldwin

Owner | Sales Representative & Styling
Jean-Paul Benoist

Jean-Paul Benoist

Sales Support Manager
Eelco Hupe

Eelco Hupe

Art Director
vacature binnendienst

Tanya Naimoli

Stagiaire
vacature binnendienst

GEZOCHT!

Binnendienst Held(in)

vacature stage

GEZOCHT!

Super Stagiaire


Mede mogelijk gemaakt door

ONZE PARTNERS IN CRIME

Neem contact met ons op

Heb je nog vragen? Via dit formulier kom je snel met ons in contact!

Stuur ons een berichtje


Horecakleding Den Haag

Ons hoofdkwartierDen Haag, Esperantostraat 10, 2518LH

Even kletsen+31 70-711 30 98

Vrienden worden?DUTCH'N DECENT

We hebben altijd de foto's nog@dutch_and_decent