/IBIS STYLES Den Haag City Centre

Een knipoog naar Berlage
Waarom bedrijfskleding Den Haag?

De Klant


Ibis Styles is een creatief merk binnen de ibis familie waarbij "storytelling" centraal staat.

Ibis Styles Den Haag City Centre bevindt zich in een pand uit 1895 en is gebouwd door H.P. Berlage. Je hebt het gevoel als je dit hotel binnenstapt dat je in een museum komt. Monumentaal trappenhuis en zelfs een vergaderzaal met het originele meubilair. De kamers daarentegen zijn geheel van deze tijd; fris, modern en voorzien van de nodige luxe. Door de centrale ligging een ideale uitvalsbasis om Den Haag te leren kennen.

Waarom bedrijfskleding Den Haag?

De Vraag


Wij zijn opzoek naar kleding voor ons hotel waarin we een duidelijke herkenbaar zijn zonder direct een hotel uitstraling te hebben.

Casual chique, comfortabel en makkelijk te reinigen, personeel reinigt zelf haar kleding. Graag ook een knipoog naar Berlage.

Waarom bedrijfskleding Den Haag?

De Aanpak


Diverse elementen vielen direct op tijdens het interview met de directie: Ibis Styles heeft haar eigen kleur binnen de ibis familie. Een getekend portret van Berlage is op iedere kamer op de muur geschilderd. Personeel moet multifunctioneel zijn, herkenbaarheid zeer gewenst.

Daarom hebben we besloten een ontwerp aan te bieden dat door kleuren direct eruit springt, herkenbaar ibis styles is en een knipoog heeft naar Berlage; komt als persoon terug op de kleding. De stoffen zijn dusdanig samengesteld dat het draagcomfort tijdens de werkzaamheden hoog maar met een casual uitstraling.

Klaar voor een nieuwe kleding collectie?