/Pazazz Event Organizers

Flamboyant, met flair en schwung
Waarom bedrijfskleding Den Haag?

De Klant


Flamboyant, met flair en schwung. Dat is de letterlijke betekenis van Pazazz.

Paviljoen de Witte vertelt een verhaal en als je er bent, dan zit je er middenin. De zee. De zilte lucht. Een zomerse bries. Wapperend witte vitrage voor de hoge, openslaande deuren naar het riante terras, de glinstering van de zon in de zee.

Rijksmonument de Remise is een historisch Haags gebouw met een lange geschiedenis. Ruw. Eigentijds. Eerlijk. Gastvrij.

The Hospitality Club ademt de ambitie van de stad en voegt daar grenzeloze liefde voor hospitality aan toe. Vier verschillende concepten, één bedrijf! Door de juiste vragen te stellen en goed te luisteren weet het team van Eric van Abbe tot creatieve en innovatieve voorstellen te komen die aansluiten bij de wensen van de klant.

Waarom bedrijfskleding Den Haag?

De Vraag


Één stijl maar toch per locatie onderscheidend. Simpel maar functioneel, breedt inzetbaar op alle locaties. Iedere locatie heeft haar eigen kleur wat ook duidelijk terugkomt in het logo.

De wens was om deze kleuren onderdeel terug te laten komen, zonder dat het definitief op het kledingstuk vast zit. Daarnaast heeft iedere locatie haar eigen identiteit en ook dat moest zichtbaar zijn.

Waarom bedrijfskleding Den Haag?

De Aanpak


Zoals vele cateraars de uitdaging kennen, hoe ga ik iedereen van het personeel uniek kleden zonder dat de kosten te hoog worden of dat we misgrijpen. In het geval voor deze locaties hebben we gekozen voor een basis artikel; de haltersloof.

Uitgevoerd in één kleur, voorzien van unieke details met aangepaste kleuren per locatie. Mocht je te weinig voor één locatie hoe je alleen de kleur van de locatie te vervangen door de andere locatie kleur. Simpel, kostenbesparend en multi inzetbaar.

Klaar voor een nieuwe kleding collectie?